Cuma, Kasım 30

Yine bir Cuma gunu amanin amanin...

Aslinda Cuma gunlerine bayilirim, en sevdigim gunlerdendir cuma.. Sanki yaptigin her sey onamsizlesir - nasilsa yarin haftasonu diye ertelenir falan filan..
Ailesi tarafindan "biraz sonra emel" diye adlandirilmis bir insan icin en keyifli, ruhuna en yatkin gundur cuma..

Yine bir cuma, ama bugun cok da iyi hissetmiyorum.. Ilk olarak patronum isten ayriliyor.. Ve tek sorumlu ben kaliyorum burda ki, bu beni cok korkutuyor.. bir kriz yasanacak, kotu bir sey olacak diye odum kopuyor.. Neyse artik, gidene kadar dayanamam lazim :)

Bir de huzursuzlaniyorum cunku bir hafta daha gecti, gelecek hafta okulun son haftasi ve bende atesbocegi havalari calmakta.. Saliya bir odev teslimim var - ancak yarinis yaptim.. Gelecek Saliya da bir sinavim var, hem de business school'dan aldigim dersten - tamamen sallamis durumdayim. Nasilsa olur havalari..

Ay hele bu hafta, saka gibi gecti.. hic calisamadim hic.
Pazartesi ders calisicaz diye gittigimiz kahvecide ders calismak disinda her seyi yaptik, butun aksam geyikle gecti - sikayet etmiyorum ha, kimse yanlis anlamasin :), sali aksami bizim bolumden insanlarla bulustum,
carsamba desen dunyanin en guzel asya lokantalarindan biri olan dragonfly'de felekten bir gece, sonra da kahve ictik yine - sirketlerin sosyal sorumluluklari ve motifleriydi gundemimiz..,
persembe gecesi tam ders calismaya oturmustum ki halam aradi, onla bulustuk, uzun uzun sohbet ettik, tam eve geldim, pijamalarimiz giydim masama oturdum, onumde ders notlari - sevgili yilani deliginden cikaran arkadasim Ecenin bir telefonuyla ustte pijama altta kot kombinasyonuyla yine kahvecideydim.. 12 oldu diye bizi kaldirdilar, sonra da atay ile 1lere kadar Walmart'i yeniden kesfettik :)
bu aksam cuma ve ben korkuyorum.. Yapilacak isler masamin uistunde birikmis durumda, ama iste nasilsa haftasonu yaparim, aman n olacak bitiriveririm diye atiyorum geriye, cikiyorum disari..

ama Turkiye'ye gitmeye cok az kaldi, yapacam dedigim islere daha bakamadim bile.. ay bu yazi bile icimi bunaltmaya basladi..

Ama son soz olarak da su degerli sozu buraya eklemek isterim:
if you leave it to the last minute, it only takes a minute!

Boyle iste, herkese iyi cumalar, verimli haftasonlari..

Cumartesi, Kasım 24

Ne kadar zaman gecmis buraya yazmayali, bu aralar hem yogundu cok, hem de yazacak pek bir sey yoktu - kendimi youtube sokaklarinda kaybetmekle mesguldum..

Bu hafta thanksgiving haftasiydi, 4 gunluk sahane bir haftasonu.. Gecen yil bu zamanlar sevgilimle Seattle Portland geziyorduk, bu yil ise tatilin ilk 2 gununu bos bos gecirdim, son 2 gun kala da hastalandim.. Yani sahane geciyor haftasonum kisaca.. Etrafta bos bos dolanan hastalik bocekleri gelip beni de buldular.

Neyse, aslinda bu sayede cok da faydali bir web sitesi buldum: www.cinetr.com - ici bulanan herkese tavsiye ederim.. Su anki dizilerden eski turk filmlerine her sey var burda (valla reklamini yapiyim diye para vermediler). Neyse ordaki kisa filmler bolumunde bugra diye bir film bvar - onu izleyim dedim.. Hayatta izledigim en guzel filmlerden biriyle tanistim..

Vidyoyu buraya koyamadim, ama linki burda:
http://cinetr.com/Video/764/Bugra.html